Látnok keresi Karcsikát

Budapest – Nyilas Misi (37) szerint a természetfölötti erők létezése nem hit kérdése. A Blikk próbára tette a látnokot: Mehmed Karcsikáról faggattuk, akit 2004. júliusában török származású édesapja ismeretlen helyre vitt, és azóta sincs róla semmi hír. Misi, megnézve a kisfiú képét, megdöbbentő részletekkel szolgált.Nyilas Mihály már gyermekkora óta foglalkozik a jövőbe látás tudományával. Képességeit napi három-négy óra gyakorlással fejleszti. Elég neki egy név és egy élekor ahhoz, hogy pontos információkkal szolgáljon az illető külsejével, jellemével és jövőjével kapcsolatban. A Blikk nehéz feladat elé állította: mondjon el mindent, amit tud Mehmed Karcsiról, az eltűnt kisfiúról.

Miként lapunk korábban megírta: a gyermeket édesapja 2004. július 11-én magával vitte, és azóta ismeretlen helyen tartózkodnak. Hiába keresi az Interpol, sem Magyarországon, sem Törökországban nem sikerült a fiú nyomára bukkanni. A jós megnézve a kisfiú fotóját, a következőket mondta el:

- Karcsi nagyon érzékeny kisfiú, ezt az édesanyjától örökölte. Jellegzetes mozdulata, ahogy a jobb kezével a fülét babrálja, ha ideges vagy fáradt. Kiskorától sok baj volt a torkával Mióta nincs az édesanyjával, volt egy kisebb balesete, de nem esett komoly baja. Tengerparton áll a hát, ahol a fiú lakik, érezni a víz illatát. Az épület valami sziklás, magasabb helyen található. Keveset van az apjával, leginkább egy nő vigyázz a gyerekre, aki közeli kapcsolatban van az apával. Ezt a nőt kell megtalálnia a rendőrségnek, ő fog elvezetni a gyerekhez. A férfinak sok kétes üzlete van, a világ valamely országában szerepel a rendőrségi nyilvántartásban is. Valami oknál fogva évente egyszer vissza kell jönnie Magyarországra. Az anyának és a rendőröknek ezt az időt kell kihasználniuk ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek azzal a bizonyos nővel. A gyermek mindenképp vissza fog kerülni az édesanyjához, ezt teljes biztonsággal tudom – fejezte be a benyomásai összegzését a tisztánlátó.

- A „látomás” után azonnal felhívtuk Papp Edinát, az elrabolt kisfiú édesanyját, és elmeséltük neki, amit Misitől hallottunk. Edina hangja remegett, és szüksége volt néhány pillanatra, amíg össze tudta szedni annyira magát, hogy megszólaljon:

- Te jó ég! Ez döbbenetes! Minden pontosan úgy van, ahogy a Mihály elmondta önöknek! Valóban állandóan torokgyulladása volt Karcsikának, és tényleg morzsolgatta a fülét, ha nyugtalan volt, és az is igaz, hogy rám ütött. – Az édesanya sírva folytatta: - A volt férjem újra nősült, ez a nő vigyázhat most az én kicsikémre. Azt nem tudom, milyen üzleti ügyei voltak a gyerekem apjának, de nyilván oka van annak, hogy mindig eltitkolta előlem az üzelmeit. Az is tény, hogy van egy olyan hivatalos ügye, ami miatt minden évben egyszer kénytelen Magyarországra utazni. A mostani feleség nem szereti a kisfiamat, ezt tudom, talán ezért fog segíteni abban, hogy visszakaphassam végre Karcsikát. Tudom, hogy Nyilas Misi igazat mond, és ez erőt ad nekem arra, hogy tovább csináljam ezt a kálváriát, hogy ne adjam fel, mert újra velem lesz majd a fiam! – fejezi be az asszony, és hangjában már nyoma sincs a kétségbeesésnek.

- Rengeteg energiával és sok lemondással jár az, hogy a képességeim folyamatosan fejlődjenek – mondja Nyilas. – De ilyenkor olyan boldogsággal tölt el az, ha azt érzem, tettem valami hasznosat, ami minden fáradságot megér.

Bata - Csikós

Blikk 2005. február 12.